Certificering/ MVO/ Kwaliteit

Wij werken nauw samen met fabrikanten en toeleveranciers die, net als wij, ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’belangrijk vinden. Fabrikanten als Desso en Interface hebben voor nagenoeg al hun produkten de ‘Cradle to Cradle’certificaten behaald: de cirkel van grondstof tot produkt en na gebruik weer naar grondstof (om o.a. nieuw tapijt te maken).
In toenemende mate werken wij met systemen waarbij bestaande tapijttegels op specialistische wijze worden verwijderd en opgehaald. Bijvoorbeeld volgens het ‘Take Back systeem’ van Desso of het ‘ReEntry programma’ van Interface.

Onze milieuvriendelijke lijmen en primers zijn oplosmiddelvrij en emissiearm en egalines veelal stofarm.

Alle stoffeerders en projectleiders hebben minimaal het diploma Basisveiligheid VCA. Ook volgen wij regelmatig door fabrikanten georganiseerde cursussen op het gebied van het verwerken van specifieke nieuwe produkten.

DFS is lid van de Branchevereniging Projectinrichting(BVP) die de belangen behartigt van alle bedrijven in de branche: van vloer tot wand

Wij zijn in het bezit van het PPI- keurmerk. Het PPI- keurmerk wordt alleen toegekend aan projectinrichters en stoffeerders die handelen volgens objectief vastgestelde procedures en op de werkvloer hun vakmanschap aantonen door te werken volgens strenge eisen en normen. Periodieke externe audits zorgen voor een blijvende waarborg van de geleverde kwaliteit van de dienstverlening.

Dit keurmerk is een branchespecifieke vertaling van de ISO 9001-norm met een accent op keten- en resultaatgericht werken.